Dundret Runt 2021

dundret_runt

Dundret Runt 10 april
Dundret Runt har sedan 1965 varit ett säkert vårtecken för alla skidåkare i Gällivare. Ett skidlopp där man tillsammans med hundratals skidåkare tar sig runt Dundret i sin egen takt, utan tidtagningspress, och njuter av härligt vårväder. Under resan kan man stanna vid fem matkontroller och fylla på med ny energi. Välj mellan tre eller fem mil. Starta när du vill mellan klockan 07:00-09:00, Startskottet går klockan 08:00. Klassisk stil.

nsd_classic

NSD Classic 10 april
För de flesta är det en utmaning att genomföra Dundret Runts tremil. Det här är loppet för er som vill åka femmilen med tidtagning. NSD Classic är tävlingsloppet på Dundret Runts femmilsbana, här kan du kan mäta krafterna mot de bästa och seeda upp dig till nästa års Vasalopp. Start 10:00. Klassisk stil.

Dundret Runt Skate

Dundret Runt Skate 11 april
Dundret Runt Skate som är ett renodlat motionslopp som körs på Dundret Runts tremilsspår. Du kan välja att åka med eller utan tidtagning.

Barnens Dundret Runt

Barnens Dundret Runt 11 april
Precis som för deltagarna i Dundret Runt skall Barnens Dundret Runt vara ett roligt arrangemang där man åker runt en lätt kuperad bana i sin egen takt, med saftkontroller efter banan. Start och mål på Hellnerstadion. För alla barn från 3 år och uppåt.

Välkomna till vårens stora fest på Hellnerstadion och runt Dundret!
Läs mer om vårens skidfest i Gällivare här >>

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share